ПочетнаДешавањаДан школе 2016.

Дан школе 2016.

resimg 7569

У петак, 4. новембра прославили смо Дан школе. Поред ученика и наставника, прослави су присуствовали и бројни гости: пензионери, директори других школа и установа са којима сарађујемо, као и представници локалне самоуправе. Сви су уживали у културно-уметничком програму, који је резултат рада наших ученика у оквиру ваннаставних активности.

Чланови хора су, под диригентском палицом Ђорђа Онимуса, наставника музичке културе, премијерно извели химну наше школе. Текст химне је написала Зорица Станојевић - Реџа, наставница српског језика, а компоновао је наставник Онимус.

Потом је директорка школе говорила о успесима наше школе у прошлој и плановима за ову школску годину. Том приликом је уручила и пригодне награде наставницама које су својим радом и успесима обележиле школску 2015/2016. годину: Миленији Мићановић - Петрушевској, Зорици Станојевић Реџи и Љиљани Стојнић.

О значају наше школе и улагањима у исту говорио је Љубинко Ђокић, помоћник Градоначелника, који руководи сектором образовања.

Ипак, сви су највише уживали у представљању наших младих талената: учесника смотре рецитатора, такмичења "Ми имамо таленат" и чланова драмске секције који су све насмејали сценским извођењем одломака из филма "Лајање на звезде".

Поред уживања у програму, гости су добили прилику да уживају и у десетом броју школског часописа "Доситејац".

Погледај фотографије

 

Go to top

White-Abstract-Backgrounds