Сјајни резултати наших ученика на такмичењима у школској 2020/21. години

У овој тешкој и специфичној школској години, када се настава одвијала у отежаним условима због пандемије корона вируса, ученици и наставници наше школе су дали све од себе да покажу како за њих не постоје препреке у постизању изванредних резултата.

Због озбиљне епидемиолошке ситуације из неких наставних предмета такмичења нису организована док су из других организована само за ученике осмог разреда. Без обзира на сва ограничења која је пандемија наметнула, ученици наше школе су у овој школској години освојили чак 47 дипломa на такмичењима из математике, српског језика и језичке културе, књижевности, енглеског језика, физике и хемије.

Овако сјајне резултате дугујемо ученицима осмог разреда: Милутиновић Огњену, Југовић Ани, Глигорић Николини, Церовац Ивани и Дакуловић Срђану; седмог разреда: Симић Матеји; шестог разреда: Старчевић Тијани, Ђукановић Марку и Тепић Марку; четвртог разреда: Панић Михаилу и трећег разреда: Станојевић Тијани и Милутиновић Калини.

За успех наших ученика заслужни су наставници: Раденка Јанковић, Зорица Станојевић Реџа, Јања Радић, Миленија Мићановић Петрушевска, Ана Матић, Радојка Ђурић, Борис Суботић, Данка Павловић, Степан Милошевић и учитељице Јасмина Лазић, Биљана Митровић и Драгица Ђукановић.